Autoservice Besuijen B.V.

Autobedrijf G. Poppe in Vlissingen – Sterk in ieder merk –

U kunt bij ons tercht voor:

Occasions:

Verkoop en inkoop van gebruikte auto’s (alle merken).
Autobedrijf Poppe heeft altijd keuze uit zo’n 50 occasions in alle soorten en prijsklassen. Zoekt u iets exclusiefs? Een anders dan anders occasion? Wel, dan bent u bij ons op het goede adres! In onze showroom hebben we permanent een aantal interessante occasions op voorraad.

Onze auto’s zijn netto geprijsd (incl. BTW of als marge-auto; tenzij anders vermeld), eventuele inruil mogelijk. Ook worden onze auto’s afgeleverd met een logische kilometer stand volgens NAP. Voor de rijklaar maakkosten krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties en indien voorzien van minder dan 6 maanden APK, een nieuwe APK.

De op onze internetsite vernoemde netto prijzen zijn gebaseerd op de prijs incl. rijklaarmaakkosten, tenzij anders vermeld. Het is hierbij mogelijk tegen meerprijs garantie bij te kopen. Occasions van minder dan, of gelijk aan de prijs van € 3000,- worden altijd geleverd zonder garantie. Vraag hierover bij uw verkoper!

Onderhouds & Reparatie:

In onze goed uitgeruste werkplaats is uw auto in vakkundige handen voor allerlei onderhoud en reparatie werkzaamheden maar natuurlijk ook voor de jaarlijkse APK-keuring. Uiteraard zijn wij RDW erkend (rijksdienst voor het wegverkeer) en daarnaast zijn wij SHELL HELIX Garantie Dealer.

CONTACT

Hermesweg 15
4382 ND Vlissingen

www.autoservicebesuijen.nl
ribes@zeelandnet.nl 
0118-417082

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen