Scroll Top
De Knipbeurs
De Knipbeurs

Bij “De Knipbeurs” draait alles om het bieden van een zinvolle dagbesteding voor mensen met specifieke zorgbehoeften. Wij leggen de nadruk op persoonlijke begeleiding en streven naar zo veel mogelijk één-op-één aandacht voor onze deelnemers.

Wat ons onderscheidt is onze boetiek, waar we een prachtige selectie van hoogwaardige tweedehandskleding en accessoires aanbieden. Bent u in het bezit van overtollige of niet langer gebruikte kleding en accessoires? Aarzel dan niet om deze bij ons in te leveren. Wij nemen uw items graag in ontvangst en doen ons uiterste best om ze voor u te verkopen.

Kwaliteit

Onze boetiek is niet zomaar een tweedehands winkel; het is een plek waar kwaliteit en zorg samenkomen. Onze medewerkers met zorgvragen werken met toewijding en passie om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke koopervaring hebben. Of u nu op zoek bent naar trendy kledingstukken, unieke accessoires of gewoon een gezellige winkelervaring, “De Knipbeurs” heeft het allemaal.

Ons innameproces is eenvoudig en handig. U kunt uw ongebruikte kleding en accessoires tijdens onze openingstijden bij ons afleveren. Zo wordt niet alleen uw kleding een nieuwe kans geboden, maar helpt u ook mee aan het ondersteunen van onze zorgvragers in hun streven naar een zinvolle dagbesteding.

Kom vandaag nog langs bij “De Knipbeurs” en ontdek de perfecte combinatie van betekenisvolle dagbesteding en winkelen voor hoogwaardige tweedehands kleding en accessoires. Uw bijdrage maakt het verschil voor onze gemeenschap en onze deelnemers.

Nieuws gerelateerd aan De Knipbeurs

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag13:00 - 17:00
woensdag13:00 - 17:00
donderdag13:00 - 17:00
vrijdag13:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Walstraat 2
4381 EE Vlissingen
Telefoon:
0118-231101
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters