Scroll Top
Dierenspecialist Houweling

Voor de meeste mensen is hun huisdier als een kind, en het verwennen van uw geliefde dier is een genot dat zeker niet mag ontbreken. Bij Dierspecialist Houweling, dé dierenwinkel in Vlissingen, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond, kat, konijn, vis, vogel, cavia, hamster of ander huisdier. Of het nu gaat om de standaardbenodigdheden of dat leuke extraatje, bij ons hoeft u geen andere winkel meer te bezoeken!

Uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment voorziet in al uw huisdierbehoeften. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardig voer, speeltjes, verzorgingsproducten of accessoires, wij hebben het allemaal. Bovendien staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw trouwe metgezel.

Bij Dierspecialist Houweling begrijpen we de band tussen huisdieren en hun eigenaren. Daarom streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu langskomt voor dagelijkse benodigdheden of een speciale traktatie voor uw huisdier, wij verwelkomen u graag in onze winkel in Vlissingen. Uw huisdier verdient het allerbeste, en wij zijn hier om ervoor te zorgen dat u het kunt vinden.

Nieuws gerelateerd aan Dierenspecialist Houweling

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Scherminkelstraat 32
4381 GJ Vlissingen
Telefoon:
0118-417828
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters