Scroll Top

boek­be­spreking van “Onder de beesten, under­cover in de bio-industrie” door Roel Binnendijk en Jeroen Siebelink

21Okt1:30 am4:30 amboek­be­spreking van “Onder de beesten, under­cover in de bio-industrie” door Roel Binnendijk en Jeroen Siebelink

Evenementen details

Partij voor de Dieren Zeeland organiseert i.s.m. boekhandel ‘t Spui een boekpresentatie met Roel Binnendijk & Jeroen Siebelink: ‘Onder de Beesten’ -Undercover in de bio-industrie.

Hoe dapper ben je als je op een dag besluit dat je uit mededogen met de dieren undercover wilt gaan in de bio-industrie? Het onzichtbare zichtbaar wilt maken. Roel Binnendijk is criminoloog en werkte 3 jaar lang als infiltrant in diverse stallen, bij veetransporten én in een groot slachthuis. Met een verborgen camera verzamelde hij talloze bewijzen van ernstige dierenmishandeling en intimidatie van medewerkers. En belandde in soms levensgevaarlijke situaties. Onderzoeksjournalist Jeroen Siebelink schreef samen met Roel een reconstructie van deze zeldzame undercoveroperatie. Een indrukwekkend en confronterend boek. Een journalistieke thriller en persoonlijke zoektocht in één.

De presentatie:

Roel en Jeroen komen naar Vlissingen om dit verhaal persoonlijk met ons te delen. En om samen over ‘de bio-industrie’ te praten. Die interactie met het publiek vinden we belangrijk, want we kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn.

13.30 uur inloop en ontvangst

14.00 uur Roel en Jeroen vertellen hun verhaal

15.30 uur gelegenheid voor vragen-gesprek-discussie

15.45 uur signeersessie en napraten met een drankje erbij Het aantal plaatsen is beperkt – aanmelden is nodig en doe je hier. Iedereen is welkom – dus niet alleen leden van de Partij voor de Dieren! Aanmelden kan bij zeeland@partijvoordedieren.nl

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 1:30 am - 4:30 am