Scroll Top

Paasmarkt Vlissingen

31Mrt10:00 am5:00 pmPaasmarkt Vlissingen

Evenementen details

Geniet van de Paasmarkt in Vlissingen op 31 Maart!

Op zoek naar een leuk uitje om de lente te vieren? Zet dan 31 maart in je agenda, want de Paasmarkt in Vlissingen staat weer voor de deur! Dit jaarlijkse evenement brengt een levendige mix van ambachtelijke kraampjes, heerlijk eten en vermakelijke activiteiten voor jong en oud.

De Paasmarkt is dé plek om de warme sfeer van het voorjaar te ervaren. Terwijl je langs de gezellige kraampjes wandelt, kun je genieten van een breed scala aan lekkernijen, Van leuke en kraampjes naar gezellige mensen die er staan. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt genieten van de kraampjes van het seizoen, hier vind je voor elk wat wils.

Maar er is meer dan alleen lekker eten op de Paasmarkt. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals, knutselen en schminken.

Kortom, de Paasmarkt in Vlissingen is een evenement dat je niet wilt missen. Nodig je vrienden en familie uit en kom op 31 maart langs voor een dag vol plezier, lekker eten en gezelligheid. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Meer informatie

Tijd

(Zondag) 10:00 am - 5:00 pm(GMT+02:00)

Locatie

Boulevard Bankert en Evertsen

Other Events