Scroll Top

Peer - Indiepop

24Feb9:00 pm11:59 pmPeer - Indiepop

Evenementen details

De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER speelt catchy pop-rock met een randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut EP kreeg PEER aandacht op de nationale radio en speelden ze vele shows in Nederland en internationale shows in de UK en Azië. In 2019 verscheen hun eerste album en trapten uit Zeeland afkomstige band hun clubtour af in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.
PEER heeft de corona periode benut om nieuw werk te maken en brengt op vrijdag 21 oktober de nieuwe single ’’Thinking About You’’ uit. De single is de eerste in een reeks van 3 singles in aanloop naar een nieuwe EP die in 2023 zal verschijnen. In 2023 gaat de band op tour door Nederland, België en Duitsland.
Nummers afkomstig van de EP Mad For It! en het Album Laughing About It Is Far More Exiting werden gebruikt in wereldwijde auto commercials voor Mini en Mercedes met in de hoofdrol veelvoudig formule 1 kampioen Lewis Hamilton. Tevens verschenen er twee nummers in de Japanse Netflix serie Terrace-House, en werd een nummer gebruikt in een commercial van sportmerk FILA.

VVK online €8,- Aan de deur €10,-
Deur open 20:30 – aanvang  21:00

Meer informatie

Tijd

(Vrijdag) 9:00 pm - 11:59 pm(GMT+01:00)

Locatie

Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, 4381 JZ

Other Events

Get Directions