Scroll Top

StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

21Okt3:30 pm5:00 pmStoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

Evenementen details

 

Ooit was Vlissingen de thuishaven van kapers en piraten. Maar het was ook een stad van zeemansweduwen en kreupele matrozen. Hier woonden steenrijke kooplieden naast straatarme bootsjongens. Wat er allemaal gebeurde in die oude stad? Dat kan je in geuren en kleuren gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdagmiddag 21 oktober: een openluchtvoorstelling vol historie.

 

Verhalenverteller Johannes is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door het Vlissingen van de 16e en de 17e eeuw. In het prachtige decor van de oude binnenstad kom je oog in oog te staan met de Vlissingers van toen. Je bewondert de vindingrijkheid van John Perry, bouwer van het oudste droogdok van Europa. Je vaart het zeegat uit met Bestevaer. Je weet met een oude boterschuit de Duinkerkers op de knieën te krijgen. En je beleeft het ware verhaal van de legendarische Flessendieven.

 

Johannes vertelt het verhaal van Vlissingen met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur.

 

De StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen begint op zaterdag 21 oktober 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 3:30 pm - 5:00 pm(GMT+02:00)

Locatie

Oude markt Vlissingen

Oude markt

Other Events

Get Directions