Scroll Top

StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

30Mrt2:00 pm3:30 pmStoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

Evenementen details

Op zaterdagmiddag 30 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Vlissingen voor de eerste StoryTrail Theaterwandeling van dit seizoen. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een avontuurlijke reis door de 16e en 17e eeuw.

 

Johannes gidst je door de binnenstad én door de stadsgeschiedenis. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke kooplieden, kapers en zeeschuimers. Je vaart het zeegat uit met Michiel de Ruyter. Je huivert bij de griezelige geschiedenis van het Beeldenhuis. En je komt oog in oog te staan met een heel bijzondere fles.

 

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van Vlissingen? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol vaart, humor en liefde voor de stad.

 

De StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen begint op zaterdag 30 maart 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 2:00 pm - 3:30 pm(GMT+01:00)

Locatie

Sint Jacobskerk

Oude Markt 2 Vlissingen

Other Events

Get Directions