Scroll Top

Zomeravond Beachvolleybal Toernooi, powered by Badkoerier

04Jul(Jul 4)7:00 pm08Aug(Aug 8)9:15 pmZomeravond Beachvolleybal Toernooi, powered by Badkoerier

Evenementen details

Commercieel Evenement tekst: Zomeravond Beachvolleybal Toernooi, powered by Badkoerier

 

Maximaal 20 teams. Vol = vol.

 

Voor deelname aan zowel de toernooien in Zoutelande als Vlissingen geldt het volgende: je kunt je elke keer pas inschrijven 1 week van tevoren vanaf 21.00 uur. Dus voor de toernooien op dinsdag gaat de inschrijftermijn op dinsdag 1 week van tevoren om 21.00 uur open, voor de toernooien op donderdag gaat de inschrijftermijn op donderdag 1 week van tevoren open om 21.00 uur.

Inschrijven kun je doen door te bellen, app-en of sms-en naar Strandsport Zeeland (tel. +31 6 28618623).

 

Vanaf 18.30 uur ontvangen wij de teams op het strand. Wil je wel meedoen, maar kun je niet om 19.00 uur op het strand zijn? Laat het ons weten, dan proberen we je later in het schema in te plannen en hoeven we niet op je te wachten.

 

  • 1 niveau
  • Teams bestaan uit maximaal 4 personen in het veld. Bij meer dan 4 personen ‘draai je in’. Je kunt je ook alleen opgeven, wij doen dan ons best je te plaatsen in een team. Je mag ook meedoen met een team van 2 of 3 deelnemers, maar je speelt dan wel gewoon tegen een team van 4 personen.
  • Inschrijfgeld € 16,= per team.
  • Leuk prijsje voor het winnende team

 

Adres Vlissingen: Boulevard Evertsen 1, Vlissingen. Zandpaviljoen Pier 7, Vlissingen

Parkeren: auto: gratis parkeren in de wijk achter de boulevard, betaald parkeren op parkeerterrein Kenau Hasselaarstraat / parkeerterrein Nolle bij verkeerslichten, boulevard zelf is gesloten voor autoverkeer; fiets: op de boulevard.

 

Meer info: https://strandsportzeeland.nl/zomeravond_beachvolleybal_toernooien en https://www.facebook.com/zomeravondbeachvolleybal

Meer informatie

Tijd

Juli 4 (Donderdag) 7:00 pm - Augustus 8 (Donderdag) 9:15 pm(GMT+02:00)

Locatie

Badstrand Vlissingen

Boulevard Evertsen, Vlissingen

Other Events

Get Directions