Scroll Top
Nagelstudio Tip Top

Bent u op zoek naar prachtig verzorgde nagels en een stralend witte glimlach waarmee u voor de dag kunt komen? Bij Nagelstudio Tip Top kunt u terecht voor jarenlange expertise in professionele handverzorging en tanden bleken. Onze behandelingen zijn niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen die streven naar een verzorgde uitstraling.

Bij Nagelstudio Tip Top zetten we in op kwaliteit en klanttevredenheid. Onze nagelstylisten zijn experts in het creëren van prachtige nagels die perfect bij uw stijl passen. Of u nu kiest voor een klassieke French manicure, trendy nail art of natuurlijk ogende gelnagels, wij zorgen ervoor dat uw handen er altijd op hun best uitzien.

Niet alleen Nagels!

Naast onze uitgebreide nagelservices bieden we ook professionele tandenbleekbehandelingen aan. Laat uw tanden weer stralen met onze veilige en effectieve behandelingen. Uw glimlach wordt uw mooiste accessoire.

Bij Nagelstudio Tip Top gaat het niet alleen om handen en tanden. We bieden ook een scala aan lichaamsverzorgings- en reinigingsproducten van SWIPE aan. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en helpen u uw huid gezond en stralend te houden.

Dus, of u nu op zoek bent naar perfecte nagels, een stralende glimlach of hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten, bij Nagelstudio Tip Top bent u aan het juiste adres. Onze passie is uw schoonheid en welzijn. Wacht niet langer en gun uzelf de professionele verzorging die u verdient. Kom langs bij Nagelstudio Tip Top en straal als nooit tevoren!

Nieuws gerelateerd aan Van Ruiten & Floresse

Openingstijden

maandag9:00 - 21:00
dinsdag9:00 - 21:00
woensdag9:00 - 21:00
donderdag9:00 - 21:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 19
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
06-30068068
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters