Scroll Top
Bedrijventerrein Vrijburg
Optisport Zwembad Vrijburgbad

Als je graag aan je conditie wilt werken, je spieren wilt versterken of je figuur wilt verbeteren, dan is Optisport Health Club de perfecte bestemming voor jou. Bij ons heb je de volledige vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wilt sporten en welke activiteiten je wilt ondernemen, omdat we begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft.

Deskundige

Onze deskundige fitnessinstructeurs staan altijd paraat om jou te ondersteunen. Zij zullen een op maat gemaakt trainingsschema voor je opstellen, gebaseerd op uitgebreide metingen en testresultaten. Deze metingen bieden ons een diepgaand inzicht in je huidige fysieke conditie en helpen ons om de meest effectieve trainingsaanpak voor jou te bepalen.

Bij Optisport Health Club hechten we veel waarde aan jouw welzijn en veiligheid tijdens het sporten. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je op een verantwoorde en gecontroleerde manier traint, wat essentieel is om je persoonlijke doelen te bereiken zonder blessures op te lopen. Of je nu streeft naar een betere conditie, sterkere spieren of een verbeterd figuur, we zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, Optisport Health Club biedt voor ieder wat wils. Onze moderne faciliteiten en gevarieerde trainingsmogelijkheden stellen je in staat om op je eigen tempo en op je eigen manier te werken aan een gezondere levensstijl. Kom langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Nieuws gerelateerd aan Optisport Zwembad Vrijburgbad

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag12:00 - 16:30
zondag12:00 - 16:30

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sportweg 2
4387 PM Vlissingen
Telefoon:
0118-486820
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters