Lange Zelke

Arsenaalplein7d

Arsenaalplein 7

Bent u een gepassioneerde horecaondernemer die droomt van het runnen van een succesvol restaurant, café of eetgelegenheid op een toplocatie in Vlissingen? Grijp dan nu de kans om uw visie te realiseren in de prachtige horeca locatie Arsenaalplein 7. Deze unieke ruimte staat momenteel te huur en biedt tal van mogelijkheden om uw culinaire passie tot leven te brengen.

Uitermate geschikte ruimte voor bands en dans groepen

Zelke75

Lange Zelke 75

Bent u op zoek naar de perfecte winkelruimte om uw onderneming te vestigen of uit te breiden? Dan is Lange Zelke 75 in Vlissingen precies wat u zoekt. Deze aantrekkelijke winkellocatie staat nu te huur en biedt tal van mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven. Pop-up fitness en dans studio.

Zelke3

Lange Zelke 3

Bent u op zoek naar een fantastische winkelruimte om uw onderneming te vestigen of uit te breiden? Dan is Lange Zelke 3 in Vlissingen de perfecte plek voor u. Deze unieke winkellocatie is nu beschikbaar voor verhuur en biedt tal van mogelijkheden voor diverse bedrijfstypes. Plek voor goede koffie, tijdelijke startups en seat to meet plekken

Zelke28

Lange Zelke 28

Bent u op zoek naar een unieke winkelruimte om uw onderneming te vestigen of uit te breiden? Dan biedt Lange Zelke 28 in Vlissingen de perfecte kans. Deze bijzondere winkellocatie is momenteel beschikbaar voor verhuur en biedt volop mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven. Shoppen en bewonderen in de pop-up gallerie.

Zelke13

Lange Zelke 13

Bent u op zoek naar een unieke winkelruimte om uw onderneming te vestigen of uit te breiden? Dan biedt Lange Zelke 13 in Vlissingen de perfecte kans. Deze bijzondere winkellocatie is momenteel beschikbaar voor verhuur en biedt volop mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven. Hier uw pop-up knutsel kinderfeestjes paradijs?