Scroll Top

Colofon

Colofon

De website IN Vlissingen (www.invlissingen.nl) is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht.
Om de informatie zo compleet mogelijk te maken en / of het verhaal te ondersteunen hebben wij in sommige gevallen gebruik gemaakt van materiaal van derden. In dat geval hebben wij ons best gedaan om hier de bron te vermelden of een link te genereren naar de bron.

TEKST

Voor onze tekstuele invulling hebben wij gebruik gemaakt van onze eigen copywriters maar ook de input van derden. In het geval een tekst van een derde partij is zal er altijd een link te vinden zijn naar de website.

VIDEO

Onze videoproductie gebeurt volledig in eigen huis.
Voor de IN Vlissingen Commercial hebben wij deels gebruik gemaakt van reeds bestaanden beelden. Onze speciale dank gaat dan ook uit naar Het Arsenaal, De Cultuurwerf en Epic Drone Shots.

FOTO

Met IN Vlissingen hebben we een duidelijk beeld proberen te maken van de stad, de omgeving, evenementen, bedrijven en al het moois wat te zien is.

Om dit vakkundig in beeld te kunnen brengen hebben we gebruik gemaakt van foto’s van derden. In dat geval staat dit altijd vermeld bij de foto of is het gelieerd aan het bedrijf waar het over gaat.

Verder hebben wij gebruik gemaakt van de Beeldbank Provincie Zeeland en spreken wij een speciale dank uit naar Tanja van Eenennaam voor de opmaat fotografie.