Scroll Top
Weekmarkten
Weekmarkten

Iedere vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom op de Vlissingse weekmarkt, gelegen aan de Spuistraat en de lange Zelke. Deze bruisende markt herbergt meer dan 30 kramen en marktwagens, gevuld met een gevarieerd aanbod van zowel voedsel als non-food producten, waardoor er voor ieder wat wils is. Op zaterdag kun je tevens terecht op het Scheldeplein, waar enkele marktkramen staan opgesteld met verse groenten, fruit en prachtige bloemen.

De Vlissingse weekmarkt is een ideale gelegenheid om te proeven van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Laat je betoveren door de lokale producten en ambachten die de markt rijk is. Of je nu op zoek bent naar verse, lokale ingrediënten voor een heerlijke maaltijd, of gewoon gezellig wilt rondstruinen tussen de diverse kraampjes, de markt biedt een gezellige sfeer voor een ontspannen dagje uit.

Combineer je bezoek aan de weekmarkt met een dagje winkelen in het sfeervolle Vlissingen en geniet van de unieke mix van lokale smaken en culturele ervaringen die deze Zeeuwse stad te bieden heeft.

Nieuws gerelateerd aan Weekmarkten
Informatie:

Wil je meer informatie over de Weekmarkten van Vlissingen?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters