Scroll Top
NOS Avondetappe IN Vlissingen

Verken de meest boeiende verhalen van deze levendige Stad aan Zee.

In Vlissingen is er voortdurend bedrijvigheid, en wij leggen dit vast. Zo ben je gegarandeerd altijd als een van de eersten op de hoogte van het laatste nieuws, de meest plezierige evenementen en al het moois dat Vlissingen IN Beeld te bieden heeft.

Heb je een suggestie? Laat het onze redactie zeker weten!

Ons doel is om een levendig portret te schetsen van de dynamiek die Vlissingen kenmerkt. Of het nu gaat om opmerkelijke gebeurtenissen, culturele hoogtepunten of boeiende ontwikkelingen, wij streven ernaar om de diversiteit van deze bruisende stad vast te leggen en met onze lezers te delen.

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in Vlissingen, van boeiende verhalen tot belangrijke aankondigingen. Door onze berichtgeving ben je altijd nauw verbonden met de heartbeat van deze Stad aan Zee.

Neem een kijkje op onze website voor dagelijkse updates en laat ons weten wat jou bezighoudt. Samen vormen we de schakel tussen de stad en haar inwoners, waarbij jouw input een waardevolle bijdrage vormt aan het levendige verhaal van Vlissingen.

 

Bekijk hier nog meer!

Vlissingen IN Beeld
Tip de redactie:

Heb je een tip voor onze redactie?
Neem dan contact met ons op.

jj

Bekijk de laatste video’s

18 okt: Een wereld van pure luxe: hoe is het om daar te werken?

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Damen Yachting?

10 okt: Scheldekwartier: altijd in beweging

Jeffrey Beenhouwer, projectleider van het Scheldekwartier, vertelt ons enthousiast over de ontwikkeling van het Scheldekwartier!

26 sep: Van der Kooij: al jaren lang een begrip in Vlissingen

Wethouder Sal Cracau en de projectleider van het Scheldekwartier vertellen ons enthousiast over de ontwikkeling van de Machinefabriek! 🤩🏭

03 jul: De ontwikkeling van de Machinefabriek in Vlissingen

Wethouder Sal Cracau en de projectleider van het Scheldekwartier vertellen ons enthousiast over de ontwikkeling van de Machinefabriek! 🤩🏭

09 jun: De huiskamer van Vlissingen

Brasserie-lunchcafé ’t Hart van is al sinds 2013 gevestigd in Vlissingen. Alles is mogelijk, van lunch tot dineren en van feesten tot partijen, niks is te gek.

30 mei: Alles voor dé perfecte lunch

Lunchroom La Reine bestaat al bijna 3 jaar, en is voor gespecialiseerd in de lunch. Van belegde broodjes tot broodje hamburgers of schnitzels.

17 mei: Festival aan zee

Op 27 mei 2023 wordt Badstrand Vlissingen nog een keer omgetoverd voor een nieuwe editie van Festival aan Zee, inclusief een vloedgolf aan artiesten zoals Kris Kross Amsterdam, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie! De eerste uitverkochte editie was een groot succes!

24 apr: ‘t Pothuys: een unieke plek

Dani Tienpont, is al 7  jaar eigenaar van t’ Pothuys. De winkel was begonnen met woonaccessoires en sieraden maar sinds ze verhuist zijn naar de Walstraat verkopen ze ook kleding.

12 apr: Het stadscafé van Vlissingen

Marije Temmerman onderneemt al 3 jaar en is eigenaar van The Ballroom en Stadshotel Vlissingen. The Ballroom is een stadscafé en richt zich op de lokale mensen.

05 apr: Lentekriebels bij Bloemenbeleving

Linda van de Bloemenbeleving is ondertussen 2 jaar eigenaar van het pandje. Ze hebben een ruim assortiment met elke week andere planten.

29 mrt: Steketee: een écht familiebedrijf ‌

Alexandra van de Gruiter, mede-eigenaar van Steketee Damesmode. Steketee is een familiebedrijf, begonnen bij de opa en oma van Alexandra, daarna over genomen door haar ouders en momenteel in handen van Alexandra en haar zus.

Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters