Scroll Top

Alles voor dé perfecte lunch

Lunchroom La Reine heeft bijna drie jaar zijn deuren geopend en heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van heerlijke lunches. Het menu varieert van smaakvol belegde broodjes tot sappige hamburgers en schnitzels. Alles voor dé perfecte lunch! Volgens Fabio, de eigenaar, onderscheidt Vlissingen zich door de levendigheid die wordt veroorzaakt door toeristen die de havenstad bezoeken. Hij voorspelt dat Vlissingen over vijf jaar nog drukker zal zijn met toeristen, mede dankzij de huidige bouwprojecten die in volle gang zijn.

Fabio is enthousiast over de diversiteit van zijn klantenbestand, bestaande uit zowel lokale bewoners als toeristen die de stad verkennen. De lunchroom heeft in de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd door kwalitatief hoogwaardige maaltijden te serveren en een gezellige sfeer te bieden. Het succes van La Reine is nauw verbonden met de bloeiende toeristische sector in Vlissingen, en Fabio is vastbesloten om de groeiende stroom bezoekers te blijven verwelkomen.

Met de lopende bouwprojecten in Vlissingen, waaronder nieuwe attracties en voorzieningen, gelooft Fabio dat de stad een nog aantrekkelijkere bestemming zal worden. Hij kijkt uit naar de toekomst van Lunchroom La Reine en is ervan overtuigd dat de combinatie van heerlijk eten en een gastvrije sfeer de lunchroom zal blijven positioneren als een favoriete plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen die Vlissingen bezoeken.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters