Scroll Top
waar samenwerkingen tot stand komen 
Word partner IN Vlissingen

Stichting IN Vlissingen Promotie hecht hele grote waarde aan samenwerking met alle partijen die streven naar versterking van het economische, maatschappelijke en culturele klimaat van zowel de stad als de regio Vlissingen. Door gezamenlijk actief bij te laten dragen, vertellen we het verhaal van Vlissingen op een krachtige manier.

Binnen onze stichting maken we onderscheid tussen verschillende soorten en typen partners. Allereerst zijn er de strategische partners, die zowel financieel als inhoudelijk bijdragen aan de gezamenlijke marketing van de stad en regio. Daarnaast zijn er partners waarmee we op projectniveau samenwerken, en tot slot zijn er organisaties die specifieke pakketten afnemen.

Om onze partners optimale zichtbaarheid te bieden, hebben we diverse mogelijkheden beschikbaar. Wil je ontdekken welke opties het beste aansluiten bij jouw organisatie? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend naar onze Partner brochure aan.

Heb je direct vragen of behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Stichting IN Vlissingen Promotie via het telefoonnummer 0118-567854 en word partner met IN Vlissingen. We staan klaar om je te ondersteunen en de samenwerking uitvoerig te bespreken. Samen werken we aan een bloeiend Vlissingen en een welvarend regionaal klimaat.

vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden
Aanvraagformulier