Scroll Top

Van der Kooij: al jaren lang een begrip in Vlissingen

Het is al geruime tijd geleden dat Henk en Ingrid, de grondleggers van Van der Kooij Edelsmeden, in alle rust genieten van hun welverdiende pensioen. Maar wees gerust! De winkel zet zijn activiteiten voort met hetzelfde toegewijde personeel. 💼💖

Van der Kooij Edelsmeden: al jaren lang een begrip in Vlissingen blijft trouw aan zijn oorsprong als edelsmid en biedt nog steeds een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder herdenkingssieraden, trouwringen, vakkundige reparaties en de mogelijkheid om unieke sieraden te laten maken of aan te schaffen.🛠️💍 Vergeet ook zeker niet de uitgebreide horlogecollectie⌚ te bekijken.

Het ondernemersklimaat in het bruisende Vlissingen is fantastisch, vooral dankzij de ideale locatie van de winkel. De stad groeit snel en de plek van Van der Kooij Edelsmeden is perfect gepositioneerd. 🏙️ Breng een bezoek aan Walstraat 197 in Vlissingen of surf naar de website www.vanderkooij.nl 🌐

Met een stevige reputatie op het gebied van vakmanschap en kwaliteit, blijft Van der Kooij Edelsmeden een betrouwbare bron voor unieke en prachtige sieraden in allerlei stijlen. Of je nu op zoek bent naar een symbolisch herdenkingssieraad, het perfecte paar trouwringen, of gewoon een deskundige reparatie van een dierbaar juweel, het team staat klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Wat hun onderscheid

De edelsmederij, die ooit begon als een bescheiden werkplaats, heeft zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in de wereld van juwelen en edelsmeedkunst. Het vakmanschap wordt van generatie op generatie doorgegeven en gecombineerd met eigentijds design, wat resulteert in tijdloze stukken die de tand des tijds doorstaan.

Wat Van der Kooij Edelsmeden onderscheidt, is niet alleen de uitzonderlijke kwaliteit van de producten, maar ook de persoonlijke aandacht die elke klant krijgt. Het ervaren team neemt de tijd om de wensen en voorkeuren van elke klant te begrijpen, zodat ze op maat gemaakte stukken kunnen creëren die perfect aansluiten bij de individuele stijl en persoonlijkheid.

#VanDerKooijEdelsmeden #Sieraden #Trouwringen #Herdenkingssieraden #Reparaties #Horloges #Vlissingen #Walstraat197

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters