Scroll Top

Zin in een spannend feestje Bezoek Halloween in Vlissingen

Aankondiging Halloween Optocht in Vlissingen

Hebben jullie zin in een spannend feestje: Bezoek Halloween in Vlissingen

Op vrijdag 27 oktober staat er een angstaanjagend feest op de agenda: de Halloween optocht georganiseerd door The Ballroom in samenwerking met speeltuin Scheldekwartier, die de betoverende straten van Vlissingen zal overspoelen met griezelige opwinding. Deze spooktaculaire gebeurtenis belooft een avond vol plezier voor jong en oud, met een route die langs diverse ondernemers leidt die gul snoep uitdelen aan de moedige jonge zielen.

Het startschot voor de avond klinkt om 18:00 uur wanneer de poorten van speeltuin Scheldekwartier, gelegen op Paardenstraat 68 in Vlissingen, opengaan. Om 19:00 uur begint de optocht, dus zorg dat je goed op tijd bent! Neem je lampion mee om de duisternis te verlichten en zo een spookachtige indruk achter te laten. Heb je geen lampion? Geen zorgen! In de speeltuin kun je er zelf een aanschaffen voor slechts 1 euro.

Maar het griezelige plezier houdt niet op bij de optocht. Voor het dappere en wat oudere publiek (18+) staat er een angstaanjagende Halloween afterparty gepland in The Ballroom. Gelegen op Oude Markt 41 in Vlissingen, zodra de optocht zijn einde heeft bereikt. Een avond vol spanning, sensatie, angst en betoverende sfeer wacht op je. Durf jij deze spannende uitdaging aan?

Laat je meeslepen door de spookachtige festiviteiten en voeg je bij ons op deze bijzondere avond! Zien we jou daar?

Bekijk hier het Scheldekwartier

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters