Scroll Top

Steketee: een écht familiebedrijf ‌

Steketee, een écht familiebedrijf ‌

Steketee: een écht familiebedrijf

Alexandra van de Gruiter, mede-eigenaar van Steketee Damesmode, belicht het rijke familieverleden van het bedrijf. Steketee, een bloeiend familiebedrijf, vindt zijn oorsprong bij de grootouders van Alexandra. Het stokje werd vervolgens overgedragen aan haar ouders en bevindt zich momenteel in handen van Alexandra en haar zus. Deze continuïteit in leiderschap weerspiegelt niet alleen de hechte familiebanden, maar ook de diepgewortelde betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

De dynamiek van Steketee: een écht familiebedrijf, draagt bij aan de levendigheid van Vlissingen. Voor Alexandra is het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, een van de kenmerken die de stad zo bruisend maken. Ze benadrukt dat Vlissingen meer is dan alleen een winkelcentrum; het is het totaalplaatje van alles eromheen dat de stad zo aantrekkelijk maakt.

Wat maakt Vlissingen, Vlissingen?

“Vlissingen is het totaalplaatje,” merkt Alexandra op, “niet alleen je winkelcentrum maar alles daaromheen maakt het zo’n super leuke stad.” De diversiteit en levendigheid van de stad worden weerspiegeld in het bedrijf van Alexandra en haar zus. Het voortzetten van het familiebedrijf in een stad die constant in beweging is, geeft een extra dimensie aan de winkelervaring bij Steketee Damesmode.

Met haar uitspraken onderstreept Alexandra niet alleen haar passie voor het familiebedrijf, maar ook haar liefde voor Vlissingen als geheel. Haar perspectief weerspiegelt de unieke charme van een stad die gedijt op zowel traditie als constante vernieuwing. In de wereld van Steketee Damesmode en Vlissingen komen verleden en heden samen, waardoor een tijdloze aantrekkingskracht ontstaat.

 

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters