Scroll Top

Black Horses Tattooing

BlackHoreseTattooing5
Black Horeses Tattooing

Black Horses Tattooing is een tattooshop uit Zeeland die staat voor kwaliteit en het maken van unieke ontwerpen staat centraal. Alle tattoo’s die worden gezet zijn eigen tekeningen die speciaal voor de klant ontworpen worden. Hierbij luisteren we naar de wens en voegen hier onze creativiteit aan toe. We stoppen liefde in onze ontwerpen en dat zie je terug in de tattoo.

Wij zijn GGD-gekeurd, hebben jarenlange ervaring op het gebied van tattoo’s. In onze moderne, sfeervolle en laagdrempelige studio heten wij iedereen van harte welkom voor de behandeling, informatie, een afspraak maken of het ontwerp doornemen. Ben je op zoek naar info over onze studio of over tattoo’s? Onze website staat boordevol informatie. Staat jou vraag of antwoord er niet tussen? Bel of kom gerust langs!

Waar wij op focussen

In onze tattooshop vind je ook veel kunst met de focus op patronen. In de loop der jaren zijn er veel item verzameld die shop een warme stijl geven. Het is voor ons belangrijk dat onze gasten zich comfortabel voelen en ontspannen zijn bij het zetten van de tattoo. De patroonboeken van Thomas Goossens en de zeefdrukken die hij maakt zijn in de tattooshop te koop.

LET OP!: De gastartiesten zijn niet in dienst van de studio maar werken zelfstandig en volgens de regelgeving van de GGD. In veel gevallen komen de artiesten regelmatig terug naar de tattoostudio in Vlissingen.

Nieuws gerelateerd aan Black Horses Tattooing

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag11:00 - 19:00
woensdag11:00 - 19:00
donderdag11:00 - 19:00
vrijdag11:00 - 19:00
zaterdag11:00 - 19:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 28
4381 EL Vlissingen
Telefoon:
0118-567402
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters