Scroll Top

10cc The Ultimate Greatest Hits Tour 2023

04Nov8:15 pm10:30 pm10cc The Ultimate Greatest Hits Tour 2023

Evenementen details

Na het geweldige optreden in november 2021 keert 10cc terug naar het CCXL Theater in Vlissingen voor hun The Ultimate Greatest Hits Tour!
Onder leiding van frontman Graham Gouldman brengt 10cc deze avond weer een eindeloze reeks classic pophits.
Van Donna tot Dreadlock Holiday, I’m Not in Love en nog heel veel meer…

Het belooft een meeslepende concertavond te worden met een betoverende set van zo’n twee uur vol hits en een band die straalt van de professionaliteit, maar ook van plezier en enthousiasme.

10cc, een van de meest vernieuwende en invloedrijke bands uit de popgeschiedenis, komt naar Vlissingen. Een tijdloze band ook, waarvan de hits nu nog bijna evenveel gedraaid worden als in de jaren zeventig en tachtig. Deze avond komen die hits allemaal voorbij, van Donna tot Dreadlock Holiday. En alles daartussenin: I’m Not in Love, The Things We Do For Love, The Wall Street Shuffle, Art for Art’s Sake, Rubber Bullets en heel veel meer.

10cc’s frontman is Graham Gouldman. Meesterliedjesschrijver in de jaren zestig voor bands als de Yardbirds, de Hollies en Herman’s Hermits. En met Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme in de jaren zeventig verantwoordelijk voor de wereldhits van 10cc. Hij wordt op 4 november in het CCXL Theater onder andere geflankeerd door twee 10cc-live-bandleden van het eerste uur: drummer Paul Burgess en gitarist Rick Fenn. Verwacht een eindeloze reeks geweldige hits. Of zoals Graham Gouldman zelf vertelt: ‘This is as near as you’re ever going to get to hearing the perfect 10cc. Hit after hit after hit. It’s relentless. We show no mercy.’

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 8:15 pm - 10:30 pm(GMT+01:00)

Locatie

Bioscoop CineCity Vlissingen

Spuikomweg 1, Vlissingen

Other Events

Get Directions