Scroll Top

Busted Feet - 10 year anniversary

25Nov9:00 pm11:59 pmBusted Feet - 10 year anniversary

Evenementen details

In Mei 2012 stond Busted Feet voor het eerst op het podium. In De Piek nog wel als support voor Ruben Hoeke.
Nu, 10 jaar later, viert de band hun verjaardag ook weer op het legendarische poppodium dat al heel wat stormen heeft getrotseerd.
Busted Feet is zeker geen onbekende meer in het Zeeuwse en deed heel wat shows in de regio. Met hun mix van blues, vintage rock, soul, glam en minder bekend coverwerk hebben ze een trouwe aanhang geworven. De hele “gouden” classic rockperiode tussen pakweg 1965 en 1975 wordt als inspiratie gebruikt in hun zoektocht naar geschikt covermateriaal. Denk daarbij natuurlijk aan The Beatles, Stones, The Who en Hendrix maar ook eigenwijze versies van langere nummers van The Doors en Led Zeppelin of obscuurder coverwerk werk van The Yardbirds of Them. Ook Glamrock van Bowie, Kiss, T-Rex en The Sweet zitten in elke set verstopt.
Busted Feet speelt al zo’n 9 jaar in dezelfde bezetting maar neemt binnenkort afscheid van bassist/ zanger Koen van Soelen. Dit is dus bijna de laatste kans om Koen in actie te zien met Busted Feet.
Verder bestaat de band uit: Vincent van Boven- leadgitar en zang, Casper van Hanegem – drums en Jaap van Boven – zang en gitar.
2 Acts maken deze speciale avond compleet: De rockband No Point die uit hetzelfde vaatje tappen als Busted Feet en veel vintage rock uit de jaren 70 spelen en daarbij ook een lekkere spontane show neerzetten. Bo Dylan dan die, zoals de naam al zegt, een set Bob Dylan classics brengt.

Meer informatie

Tijd

November 25, 2022 9:00 pm - 11:59 pm(GMT+02:00)

Locatie

Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, 4381 JZ

Other Events

Get Directions