Scroll Top

Oudejaarsavondfeest

31Dec01JanOudejaarsavondfeest

Evenementen details

Op oudejaarsavond, 31 december 2023, serveren wij op deze feestelijke dag een uniek diner en een onvergetelijke feestavond. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Diner

Vanaf 18:00 uur serveren wij in Gastrobar de Timmerfabriek een feestelijk 5-gangen diner. Benieuwd naar de gerechten? Bekijk het menu op www.gastrobardetimmerfabriek.nl

 

Tijdens het diner geniet u van de sfeervolle en muzikale invulling van Emma’sJukebox. Van Pop tot Rock, ze kunnen het allemaal! Emma en haar gitarist zorgen ervoor dat uw diner nóg specialer wordt.

 

Feestavond Blend-It UP!

Van 22:00 uur tot 02:00 uur speelt de band Blend-It. Blend-it is een eigentijdse feestband bestaande uit enthousiaste topmuzikanten, die muziek maken met een flinke dosis plezier! Dit geeft Blend-it een unieke mix van een dynamische live-show, topkwaliteit en vriendschap. Blend-it maakt er elk optreden een knallend feest van! Blend-it speelt disco, pop, rock en soul. Van oude klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ‘90, maar ook veel verrassende eigentijdse hits!

 

Gedurende de feestavond kunt u drankjes bestellen bij onze hotelbar. We luiden graag met u het nieuwe jaar in! Daarom zullen we om 00:00 uur met een glas cava op het nieuwe jaar proosten en buiten van onze vuurwerkshow genieten. Ook serveren we een bittergarnituur. Dit alles is in de ticketprijs inbegrepen.

 

Reserveren en prijzen

Feestavond: €35,00 per persoon

Combi-deal diner & feestavond: van €130,00 voor €125,00 per persoon Overnacht u in Hotel de Timmerfabriek? Dan heeft u bij uw overnachting toegang tot de feestavond. U kunt het diner erbij reserveren voor €95,00 per persoon.

 

Minimum leeftijd: 21 jaar (hotelgasten uitgezonderd)

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

 

Reserveren kan per mail via info@hoteldetimmerfabriek.nl We adviseren u dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen. Geef bij het maken van uw reservering voor het diner aan hoe laat u aan tafel wenst te gaan. Dit is mogelijk vanaf 18:00 uur tot 20:15 uur. Heeft u dieetrestricties of allergieën? Vermeld dit dan bij uw reservering, dan houden wij hier rekening mee.

 

Reserveringsvoorwaarden

Bij het maken van een reservering voor het diner en de feestavond op 31 december 2023 hanteren wij aangepaste voorwaarden. Bekijk ze hier: https://www.kloegcollection.com/nl/voorwaarden-oudejaarsavond

 

Wij kijken ernaar uit om samen met u 2023 af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden! Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn over deze fantastische avond, horen we het graag. Wij zijn u graag van dienst. Met feestelijke groet, Het team van Hotel en Gastrobar de Timmerfabriek

Meer informatie

Tijd

December 31 (Zondag) 6:00 pm - Januari 1 (Maandag) 2:00 am(GMT+01:00)

Locatie

Hotel de Timmerfabriek

4381 KZ