Scroll Top

Pop aan Zee presents Popsport Live ! 3 bands; Men + Break Out + Bliss

24Nov8:00 pm11:59 pmPop aan Zee presents Popsport Live ! 3 bands; Men + Break Out + Bliss

Evenementen details

Non-profit

Evenement tekst: Een spetterende avond vol jong talent met 3 bands die eerder hebben meegedaan met (Popaanzee) Popsport.

MEN heeft de afgelopen drie jaar hard gewerkt aan een eigen pop-rockstijl met aanstekelijke melodieën en originele teksten. Groovy baslijnen, strakke ritmes en melodieuze gitaren zijn hun handelsmerk. Hun energieke live-act wordt overal enthousiast ontvangen. MEN ontwikkelt zich door hun vele optredens, zowel versterkt als akoestisch, in een hoog tempo tot een hechte band.

Breakout is een jonge, creatieve en energieke hardrock band met een punk attitude die aanstekelijk eigen werk schrijft. Ze hebben afgelopen zomer hun debut EP opgenomen. Ze hebben al op podia als Klomppop en de Ballade mogen spelen en blijven hard aan de weg timmeren. Hun live shows verrassen met aansprekende nummers, een grote podium aanwezigheid, theatrale elementen en afwisseling tussen moordende energie en adembenemend stille momenten.

Bliss. is een opkomende heavy pop/indie rockband uit Drenthe, waar zij in 2022 met Popsport meededen en doorstroomden naar het landelijk traject. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Inhaler en Nirvana. Op het podium is Bliss. een zeer energieke act die een indrukwekkende show levert. Dit hebben ze al op verschillende podia mogen doen waaronder Kromhouthal Amsterdam, VERA Groningen en op ESNS op de penguin radio stage. 24 november voegen zij De Piek toe aan dit rijtje!

Naast te gekke optredens is Popaanzee er deze avond om jou enthousiast te maken over ons Popsport traject voor jonge muzikanten. Ben jij tussen de 14 en 21 jaar, maak jij je eigen muziek en wil je hier graag meer mee doen? Dan is Popsport iets voor jou! De bands die opreden kunnen jou hier meer over vertellen. Aanmelden kan via: https://popaanzee.nl/projecten/popsport/

Tickets kosten €5,00 aan de deur.

Meer informatie

Tijd

(Vrijdag) 8:00 pm - 11:59 pm(GMT+01:00)

Locatie

Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, 4381 JZ

Other Events

Get Directions