Scroll Top

StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

06Mei3:30 pm5:00 pmStoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

Evenementen details

De geschiedenis van Vlissingen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdagmiddag 6 mei. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

 

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

 

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met kapers en walvisvaarders. Je hoort het bizarre levensverhaal van John Perry, de man achter het vermaarde Dokje van Perry. Je beleeft de griezelige geschiedenis van het Beeldenhuis. En je bent erbij als Michiel de Ruyter zonder een schot te lossen de Duinkerkers weet te verslaan.

 

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

 

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 6 mei 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 3:30 pm - 5:00 pm(GMT+02:00)

Locatie

Oude markt Vlissingen

Oude markt

Other Events

Get Directions