Scroll Top

Sunfire + Rosine Bluegrass Family

06Apr9:00 pm12:00 pmSunfire + Rosine Bluegrass Family

Evenementen details

Western Folk – een energieke rauwe mix van Folk, Americana, Country, Bluegrass, Roots en Rock

De band Sunfire is voor velen misschien wel het best bewaarde muzikale geheim van Nederland tot nu toe, want ze hebben de afgelopen tijd aardig furore gemaakt door heel Europa. En hebben daarbij letterlijk en figuurlijk al heel wat stof doen opwaaien.

Tot buiten de grenzen van Nederland staan ze bekend om hun eigen en vernieuwende Western Folk stijl. Een smakelijke mix van stevige Americana, Folk, Country, Bluegrass, Roots en Rock. De nummers zijn voornamelijk uptempo en worden afgewisseld met meeslepende verhalen. Live is Sunfire van grote klasse, geheel gekleed volgens de laatste western mode anno negentiende eeuw. Een lust voor het oog en het oor.

“Whoever doesn’t get a kick out of this is brain dead.” aldus Folk Magazine.

Naast de optredens in poppodia en Europese festivals gaat Sunfire ongetwijfeld ook de theaters veroveren met het muzikale theater-spektakel ‘Tales of the Old West’.

De vaste line-up van Sunfire bestaat uit Satria Karsono (lead vocals, banjo, guitar), Sophie Zaaijer (violin, vocals), Berend de Vries (guitar, vocals), Jeroen van Leeuwen (drums, vocals) and Michel Beeckman (bass, vocals).

Zeeland is weer een musicerende familie rijker: Rosine Bluegrass Family uit Middelburg. Ze maken ‘bluegrass’, een Amerikaanse muziekstijl met veel snaarinstrumenten en meerstemmige zang. Ze doen dat nog geen twee jaar samen.

Entree voorverkoop €12,- | Entree aan de deur €15,-

Meer informatie

Tijd

(Zaterdag) 9:00 pm - 12:00 pm(GMT+02:00)

Locatie

Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, 4381 JZ

Other Events

Get Directions