Scroll Top

The cream of Clapton Feat - the very best of Eric Clapton

24Mrt8:15 pm10:00 pmThe cream of Clapton Feat - the very best of Eric Clapton

Evenementen details

Van Cocaïne, Badge, Sunshine of Your Love en Layla, tot Forever Man, Tearing Us Apart, Holy Mother en Bad Love. Vier geweldige muzikanten met onuitwisbare familie- en muzikale banden met de erfenis van Clapton, bundelen hun krachten om dit inspirerende nieuwe concert uit te voeren met een energie en flair die helemaal van henzelf is. De eerdere band The Music of Cream gaat verder onder de naam The Cream of Clapton.  Leadzanger en gitarist is Eric Claptons neef Will Johns. Hij wordt versterkt door het wonderbaarlijke talent en showmanschap van Dylan Elise van Blood, Sweat & Tears op drums, multi-instrumentalist en zanger Steve Ball, die onlangs toerde met The Music of Cream en op keyboards Noah East, de zoon van Claptons oude bassist Nathan East.
De set bevat niet alleen de ‘Clapton Classics’, maar herleeft hits van albums als Behind the Sun, August en Journeyman – opnames die deze band in het bijzonder hebben beïnvloed en hebben geleid tot Eric’s recordbrekende verblijf van 24 nachten in de Royal Albert Hall in Londen.
Gespeeld met een gevoeligheid die voortkomt uit het feit dat ze hun hele leven met deze muziek bezig zijn, deelt de band ook verhalen over het opgroeien in en rond een
muzikale legende die ‘vereerd en verheugd’ is dat dit project in 2023 en daarna de weg op gaat.

Reeds gekochte tickets kunnen niet geretourneerd worden!
Ticketprijs 25,-

Meer informatie

Tijd

(Vrijdag) 8:15 pm - 10:00 pm(GMT+01:00)

Locatie

Bioscoop CineCity Vlissingen

Spuikomweg 1, Vlissingen

Other Events

Get Directions