Scroll Top

These Wicled Rivers

26Apr9:00 pm11:30 pmThese Wicled Rivers

Evenementen details

vrijdag 26 april / deur open 20:30 / aanvang 21:00

These Wicked Rivers, opgericht in 2014, is Derby’s aanvulling tot de nieuwe golf van rock-‘n-roll die door het Verenigd Koninkrijk raast. Met invloeden van onder meer Black Stone Cherry en Rival Sons heeft de band sinds hun oprichting behoorlijk wat impact gemaakt, waarbij hun met blues doordrenkte moderne rock gestaag lof kreeg voor hun moedige liveoptredens in het Verenigd Koninkrijk.

Het ensemble kreeg in 2015 een hele reeks positieve recensies voor hun debuut-EP ‘The Enemy’, en volgde deze op met ‘II’ uit 2017, waardoor ze aandacht kregen in de opkomende Britse rockscene en ook werden uitgezonden op Planet Rock-radio. Debuutalbum ‘Eden’ werd uitgebracht in mei 2020 en kreeg nieuwe niveaus van lovende kritieken, waaronder een ‘High Hopes’-functie van Classic Rock Magazine en een felbegeerde ‘Track of the Week’-onderscheiding.

Op het livecircuit hebben de jongens een steeds groeiende schare fans gesmeed door middel van support van Massive Wagons, Those Damn Crows, Kris Barras en Hayseed Dixie, en door opvallende optredens te spelen op festivals als Planet Rockstock, Steelhouse Festival, Stonedead. Festival en reuzen van rock.

2020 zou het drukste jaar tot nu toe worden voor de band, met een druk programma aan tours en festivals, waaronder een optreden op het hoofdpodium van Ramblin’ Man Fair. Maar zelfs een wereldwijde pandemie kon de jongens niet afremmen. Ze maakten goed gebruik van de vrije tijd in de studio om aan nieuwe muziek te werken.

Tickets voorverkoop €10,-, Aan de deur €13,-

Meer informatie

Tijd

(Vrijdag) 9:00 pm - 11:30 pm(GMT+02:00)

Locatie

Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, 4381 JZ

Other Events

Get Directions