Scroll Top

Vivianne Cheng piano solo

07Apr11:30 am12:30 amVivianne Cheng piano solo

Evenementen details

Vivianne Cheng, een getalenteerde pianiste, betovert haar publiek met indrukwekkende piano solo’s. Haar virtuositeit en gevoel voor expressie komen tot uiting in elke noot die ze speelt. Cheng’s unieke interpretatie van klassieke stukken weet zowel de diepgang van de composities als haar eigen artistieke stempel te benadrukken.

Tijdens haar solo-optredens neemt Vivianne Cheng het publiek mee op een muzikale reis, waarbij ze moeiteloos schakelt tussen verschillende emoties en sferen. Haar vingers dansen over de toetsen, terwijl ze een diepgaande connectie tot stand brengt tussen de muziek en de luisteraars. Cheng’s uitvoeringen getuigen van haar toewijding aan het perfectioneren van haar vak en haar vermogen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor haar publiek.

Vivianne Cheng, met haar meesterlijke beheersing van de piano, blijft een bron van inspiratie voor liefhebbers van klassieke muziek. Haar piano solo’s zijn als een kunstwerk op zichzelf, een betoverende expressie van haar passie en vakmanschap.

Voor meer informatie mail naar het volgende email-adres,

info@concertenvlissingen.nl

 

Meer informatie

Tijd

(Zondag) 11:30 am - 12:30 am(GMT+02:00)

Locatie

Fletcher hotel Arion

Other Events