Scroll Top
De Gecroonde Liefde

De Gecroonde Liefde biedt een veelzijdige ervaring die perfect past bij jouw behoeften, of je nu zin hebt in een ontspannend kopje koffie terwijl je de krant of een tijdschrift leest, of je wilt genieten van een smakelijke lunch met vrienden. Onze gezellige sfeer is de ideale achtergrond voor informele bijeenkomsten waar je kunt genieten van een goed gesprek onder het genot van een heerlijk glas wijn. Voor een meer avontuurlijke stemming, raden we je aan om onze selectie cocktails of Gin-Tonics te proberen, die zeker je smaakpapillen zullen prikkelen.

We verwelkomen je graag zes dagen per week, zodat je op bijna elk gewenst moment van onze gastvrijheid kunt genieten. De exacte dagen en openingstijden vind je onder het kopje “contact” op onze website.

Of je nu op zoek bent naar een rustige ochtendkoffie, een smakelijke lunchpauze, een gezellige avond met vrienden en wijn, of een avondmaal om van te smullen, De Gecroonde Liefde staat voor je klaar. Onze gevarieerde menu-opties en drankjes zijn ontworpen om aan al je wensen te voldoen en de tijd bij ons onvergetelijk te maken. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen begroeten en te verwennen met onze culinaire en gastvrije ervaring. Tot ziens!

Nieuws gerelateerd aan De Gecroonde Liefde

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 21:30
zaterdag12:00 - 21:30
zondag12:00 - 21:30

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nieuwendijk 13
4381 BV Vlissingen
Telefoon:
0118-441194
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters