Scroll Top

Denk mee over evenementen in Vlissingen!

De Gemeente Vlissingen staat op het punt een nieuw evenementenbeleid te formuleren en acht het noodzakelijk om eerst de effecten van het huidige beleid te evalueren. Om dit te bewerkstelligen heeft de gemeente Respons ingeschakeld om een gedegen evaluatie uit te voeren. Als onderdeel van deze evaluatie is er een vragenlijst opgesteld, gericht op de inwoners van de gemeente Vlissingen. Het doel hiervan is inzicht te krijgen in de mening van de gemeenschap over de evenementen in Vlissingen. Hierbij realiseren we ons dat de afgelopen twee jaar de evenementen aanzienlijk zijn beïnvloed door de gevolgen van de coronapandemie.

We waarderen het zeer als je enkele minuten wilt investeren om deze vragen te beantwoorden. Hoe meer reacties we ontvangen, des te completer het beeld wordt. Daarom nodigen we je uit om deze lijst te delen met zoveel mogelijk mede-inwoners van Vlissingen, ongeacht hun leeftijd. De resultaten zullen uiteindelijk niet afzonderlijk worden gepubliceerd, maar worden samengevoegd met andere verzamelde informatie.

En er is goed nieuws! Als blijk van waardering worden er dagelijks tickets verloot onder de deelnemers (geregeld door Respons). Dus, als je kans wilt maken op gratis toegang tot een festival deze zomer, aarzel dan niet om mee te doen!

Jouw deelname draagt bij aan het vormgeven van een nieuw en verbeterd evenementenbeleid voor de gemeente Vlissingen. We kijken uit naar jouw waardevolle input en hopen dat je kunt profiteren van de kans op een geweldige festivalervaring! Dus denk mee over evenementen in Vlissingen!

Bekijk hier de evenementen

Denk mee over evenementen in Vlissingen