Scroll Top
Film by the Sea
Film by the Sea

Film by the Sea, het toonaangevende festival voor film en literatuur, heeft sinds 1999 een prominente positie ingenomen in Zeeland en ver daarbuiten. Met jaarlijks ongeveer 46.000 bezoekers is het uitgegroeid tot een geliefd evenement, waar een gevarieerd publiek uitkijkt naar tien dagen vol hoogtepunten uit de wereld van film en boeken.

In de Havenstad

De sfeervolle havenstad Vlissingen vormt het decor voor dit unieke festival, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in een rijk programma. Film by the Sea biedt een eclectische mix van bekende en minder bekende films, boeiende documentaires, spannende competities, boeiende lezingen, informatieve colleges en betoverende concerten.

Het festival staat ook bekend om zijn bruisende feestjes, waardoor het niet alleen een culturele, maar ook een sociaal-culturele ervaring is. Het is een ontmoetingsplaats voor zowel ervaren vakmensen als opkomende talenten in de film- en literatuurwereld, waardoor het festival een platform biedt voor het delen van creativiteit en inspiratie.

Festival op Locatie

De adembenemende locatie aan de zee voegt een extra dimensie toe aan de beleving van het festival. Van het feestelijke Openingsgala tot het bruisende Slotfeest, elke editie van Film by the Sea biedt een boeiende ervaring. In 2010 viert het festival zijn 23e editie, die plaatsvindt van 10 tot 19 september.

Naast het jaarlijkse festival is er ook het programma ‘Fbts door het Jaar’, waar wekelijks een bijzondere film wordt vertoond. Zo blijft de magie van Film by the Sea het hele jaar door levendig, en kunnen filmliefhebbers regelmatig genieten van kwaliteitsfilms buiten het festivalseizoen.

Nieuws gerelateerd aan Film by the Sea

Datum:
10 t/m 19 september 2021

Social Media:
Locatie:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters