Scroll Top
Grieks Restaurant Poseidon

Grieks Restaurant Poseidon biedt gasten de ultieme culinaire ervaring in een aangename en gastvrije omgeving. Bij Poseidon draait alles om hoogwaardige kwaliteit en het verlenen van onberispelijke service, en we zijn er trots op dit centraal te stellen in onze missie.

Onze eetgelegenheid bevindt zich op een adembenemende locatie, waardoor u niet alleen kunt genieten van heerlijk eten, maar ook van een panoramisch uitzicht over de betoverende jachthaven, gelegen in het hart van het bruisende Vlissingen. Deze betoverende ligging voegt een extra dimensie toe aan uw dinerervaring en maakt elk bezoek aan Restaurant Poseidon een onvergetelijke gebeurtenis.

Onze menukaart biedt een uitgebreide selectie van authentieke Griekse gerechten, bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Van heerlijke souvlaki tot smaakvolle moussaka, onze gerechten zijn een ware traktatie voor fijnproevers en liefhebbers van de Griekse keuken.

Wat de sfeer betreft, streven we ernaar om een warme en gastvrije ambiance te creëren, waar gasten zich meteen thuis voelen. Onze vriendelijke en attente bediening staat altijd paraat om uw wensen te vervullen en ervoor te zorgen dat uw avond bij Poseidon onvergetelijk is.

Dit alles komt samen om Grieks Restaurant Poseidon te maken tot dé bestemming voor wie op zoek is naar voortreffelijk eten, een geweldige sfeer en een spectaculair uitzicht in Vlissingen. We heten u van harte welkom om te komen genieten van een onvergetelijke ervaring bij ons restaurant.

Nieuws gerelateerd aan Grieks Restaurant Poseidon

Openingstijden

maandag17:00 - 22:00
dinsdag17:00 - 22:00
woensdag17:00 - 22:00
donderdag17:00 - 22:00
vrijdag17:00 - 22:00
zaterdag17:00 - 22:00
zondag5:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Zeilmarkt 22
4381 BS Vlissingen
Telefoon:
0118-415103
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters