Scroll Top
Ravesteynplein
Huren

l’Escaut Woonservice is een maatschappelijke onderneming die zich richt op wonen en leven, en actief participeert in de gemeenschap. Onze missie is gericht op het bieden van hoogwaardige huisvesting in een geschikte leefomgeving, met aandacht voor duurzaamheid, betaalbaarheid en specifieke zorg voor kwetsbare groepen binnen onze samenleving.

Onze voornaamste aandacht gaat uit naar huishoudens die in aanmerking komen voor huurtoeslag, huishoudens met een inkomen tot maximaal € 36.165,- (gebaseerd op het prijspeil van 2017), en huishoudens met specifieke behoeften op het gebied van huisvesting, zoals mensen met een beperking.

Wat wij streven

Wij streven ernaar dicht bij onze huurders te staan, met een sociaal gezicht dat onze persoonlijke betrokkenheid weerspiegelt. We willen de woningcorporatie zijn die niet alleen praat, maar ook handelt, passend bij de no-nonsense mentaliteit van Vlissingen.

Door actief te zijn in de samenleving en rekening te houden met de diverse behoeften van onze huurders om te huren, streven we ernaar een positieve impact te hebben op hun woonsituatie en algemene welzijn. Ons engagement gaat verder dan alleen huisvesting; we willen een integraal onderdeel zijn van de gemeenschap die we bedienen.

Nieuws gerelateerd aan L’escaut Woonservice

Openingstijden

maandag9:00 - 12:00
dinsdag9:00 - 12:00
woensdag9:00 - 12:00
donderdag9:00 - 12:00
vrijdag9:00 - 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Mecuriusweg 13
4382 ND Vlissingen
Telefoon:
0118-422300
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters