Scroll Top
Onderstroom Festival, Uit-agenda Evenement aanmelden, UIT-AGENDA en Evenementen Vlissingen
Onderstroom Festival

Festival Onderstroom betovert Vlissingen gedurende vier dagen met het beste straattheater en betoverende muziek aan de kust. De stad dient als een uniek decor voor talloze optredens die de zintuigen prikkelen. De toegang tot het Festivalhart is gratis, waardoor iedereen kan genieten van de bruisende sfeer. Het bekijken van de indrukwekkende straattheatervoorstellingen is eveneens kosteloos, maar niet zonder waardering voor de artiesten, want de welbekende ‘pet’ gaat rond voor vrijwillige bijdragen.

Onderstroom Festival Samen
Onderstroom Festival wat?

festivalspecials

Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusievere ervaring, bieden de festivalspecials, speciaal opgezette voorstellingen op unieke locaties, een betoverende mogelijkheid tegen betaling. Hier kun je jezelf onderdompelen in voorstellingen die variëren van ontroerend tot spectaculair, en die je tijdelijk laten ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Een bezoek aan het enigszins eigenaardige maar buitengewoon plezierige Festival Onderstroom in Vlissingen staat garant voor een unieke ervaring.

Op de festivallocaties en in de directe omgeving zijn er tal van eet- en drinkgelegenheden om de festivalervaring compleet te maken. Foodtrucks in overvloed staan in het Festivalhart, waardoor bezoekers een diverse culinaire reis kunnen maken terwijl ze genieten van het culturele festijn. Kortom, Festival Onderstroom nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld van kunst, muziek en spektakel, en Vlissingen op een unieke manier te ervaren.

Onderstroom Festival Fietsen
Nieuws gerelateerd aan Onderstroom Festival

Datum:
8, 9 en 10 juli 2022

Social Media:
Locatie:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters