Scroll Top
Koopzondag, Parkeertereinen, Parkeren, Parkeren en uitstapplaatsen bussen, Parkeerautomaten en parkeermeters
Parkeren en uitstapplaatsen bussen

In het hart van Vlissingen biedt de binnenstad diverse gratis parkeerlocaties voor bussen. Op de Commandoweg is er een toegewezen plek waar bussen kosteloos kunnen parkeren. Aan het einde van de Piet Heijnkade bevindt zich bovendien een handige keerlus op een schilderachtig plein, waardoor bussen soepel kunnen draaien en hun route kunnen voortzetten. Een andere geschikte parkeerplek is te vinden op de Spuikomweg, waar twee oude bushaltes beschikbaar zijn voor het gratis parkeren van grote voertuigen.

Voor het laten in- en uitstappen van passagiers zijn er diverse halteplaatsen in de binnenstad. Bij de Kop Koopmanshaven is er bijvoorbeeld een specifieke locatie met borden die aangeven waar passagiers kunnen uitstappen, aangeduid met ‘laden/lossen’ en een taxistandplaats. Op de Zeilmarkt is eveneens een halteplaats beschikbaar, gemarkeerd met een ‘laden/lossen’-bord, speciaal bedoeld voor het in- en uitstappen van passagiers, niet voor parkeren.

Parkeren en uitstapplaatsen bussen

Deze strategisch geplaatste halteplaatsen en parkeerlocaties vergemakkelijken het vervoer en zorgen ervoor dat bussen efficiënt kunnen manoeuvreren in het stadscentrum van Vlissingen, terwijl passagiers gemakkelijk toegang hebben tot populaire bestemmingen.

 

Bekijk hier normale parkeer plekken

Informatie:

Wil je meer informatie over Parkeren?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters