Scroll Top

Recordpoging langste mosseltafel in Vlissingen is terug!

Zaterdag 11 juni is er voor de tweede keer de recordpoging Langste Mosseltafel op Boulevard Evertsen in Vlissingen. De recordpoging zal het spektakelstuk van het meerdaagse culinaire event Boulevard Experience worden. Honderden mosselliefhebbers aan een hele lange tafel op de Boulevard Evertsen met op de achtergrond het EK Beachvolleyball (<21).

In 2019 werd de recordpoging eerder gedaan op de Boulevard Evertsen in Vlissingen en werd er een record neergezet van 570 mosseleters. Ook dit jaar belooft het een waar spektakel te gaan worden op de Vlissingse boulevard met plek voor ruim 1000 mosseleters. De mosselen die geserveerd worden, zijn door mosselkwekerij Neeltje Jans gekweekt en worden op échte traditionele wijze vers bereid. Het evenement wil in twee jaar uitgroeien tot een serieuze poging het officiele Guinness Book of Records-record Langste Mosseltafel te vestigen.

Ook aan de niet mosselliefhebbers is gedacht. Tijdens het tweedaagse event is er een grote diversiteit aan Zeeuwse Foodtrucks aanwezig met prachtige producten van het Zeker Zeeuws keurmerk die met andere lokale delicatessen uw smaakzintuigen weten te prikkelen.

Tickets voor de mosseltafel zijn te koop via www.boulevardexperience.nl of stuur een mail naar info@cultuurwerf.nl.

Recordpoging langste mosseltafel in Vlissingen is terug