Scroll Top
  • Home
  • Talk of the Town

Talk of the town

TALK OF THE TOWN “een supergezellige Vlissingse binnenstad met inwoners van de stad die vaak naar de binnenstad toekomen. Vanwege heel leuke pop-upprojecten. Die steeds wisselen. Vooral voor jongeren maar het kan voor alle doelgroepen zijn. Een leuke speelhal, wijnproeverijen, plaatjes draaien. De gekste dingen. Doel van het project is dat inwoners zelf met ideeën komen of met elkaar af kunnen stemmen over ideeën zodat er ook echt projecten en invullingen ontstaan waar zij precies behoefte aan hebben. Dat er plek is voor alle ideeën!”

Om deze gezelligheid, de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, elkaar te spreken, wat leuks te doen en te genieten in de binnenstad, tot stand te brengen, zijn we deze website gestart op IN Vlissingen.

Met de website van Talk of the town willen we de lege panden gaan koppelen aan inwoners die graag iets willen organiseren en doen in die leeg staande panden. Het gaat om activiteiten van kortere duur en gezelligheid. Hierbij doen wij een oproep om al uw ideeën – rijp en groen – van wat u graag in de binnenstad van Vlissingen zou willen, op de website aan te melden en bekijk hier de panden.

Let op! We doen ons best om een match te maken tussen panden en ideeën, maar het gaat eerst om het inventariseren met betrekking tot het onderzoek. 

Talk of the Town is onderdeel van Creative City Boost Zeeland.
Mede mogelijk gemaakt door:

CCBPNG