Scroll Top
Valkhof
Valkhof

Souburg Noord is een eigentijdse woonwijk met een dorps karakter aan de noordkant van Oost-Souburg. Deze wijk bevindt zich in een gezellige, natuurlijke omgeving met veel water en is toch centraal gelegen tussen Vlissingen en Middelburg. 

Op het gebied van duurzaamheid is Valkhof zonder gasaansluiting en met een bodemwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen een voorbeeldproject. Ideaal is het feit dat de warmtepomp niet alleen verwarmt in koude periodes maar ook koelt in warme periodes. De omgeving biedt veel rust en privacy mede omdat uitsluitend bestemmingsverkeer door de wijk rijdt. Valkhof is hiermee een buitenkans voor wie op zoek is naar elegantie en luxe in een rustige en groene omgeving.

In deze groene omgeving wordt onder andere een wandelpad langs het water aangelegd. En de natuur biedt kinderen uit de buurt mogelijkheden om te spelen waardoor Valkhof perfect past in de overgang van het dorpse karakter van Oost-Souburg naar het groene weidse landschap. 

Het woonprogramma is primair georiënteerd op het weidse landschap. In het verlengde van de ruime zit- en eetruimte wordt aan de achterzijde een grote vlonder gerealiseerd, gelegen aan het meer. Daardoor is er optimaal te genieten van een prachtig uitzicht over water en de landerijen.

Nieuws gerelateerd aan Valkhof
Informatie:

Wil je meer informatie over het Valkhof?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters