Scroll Top
Westerzicht

Westerzicht, de voorloper van het uitbreidingsproject van Vlissingen, kwam tot leven met de eerste geplaatste paal in 1972. Deze woonwijk, die een omvang heeft van ongeveer 37 hectare, heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap met ongeveer 800 traditionele eengezinswoningen. Strategisch gelegen op een toegankelijke locatie, biedt Westerzicht bewoners het gemak van nabijgelegen essentiële voorzieningen.

De wijk Westerzicht onderscheidt zich door zijn uitgestrekte ruimte, die een welkom contrast vormt met de knusheid van de traditionele eengezinswoningen die het landschap sieren. Met een mix van groene zones en residentiële straten biedt Westerzicht een aangename woonomgeving voor zijn diverse bewoners.

Het karakter van Westerzicht vertoont gelijkenissen met dat van Bossenburgh, vooral wat betreft het type woningen dat wordt aangeboden. Een aanzienlijk deel van de woningen bestaat namelijk uit eengezinswoningen, waardoor een harmonieuze woonmix ontstaat die aansluit bij de behoeften van verschillende huishoudens.

Ontwikkelingen

De ontwikkeling van Westerzicht heeft niet alleen bijgedragen aan de uitbreiding van Vlissingen, maar heeft ook een sociaal weefsel gecreëerd waarin gemeenschapszin en voorzieningen hand in hand gaan. Met groene speelplekken, scholen en winkels in de buurt, is Westerzicht niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te leven.

Kortom, Westerzicht, als pionier in het uitbreidingsproject, heeft niet alleen de fysieke horizon van Vlissingen verruimd, maar heeft ook een duurzame leefomgeving gecreëerd die de tand des tijds heeft doorstaan en waarin gemeenschappen gedijen.

Nieuws gerelateerd aan Westerzicht
Informatie:

Wil je meer informatie over wonen in een Stad aan Zee?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters