Scroll Top
Yoga Sadhana

Yoga Sadhana opende in januari 2014 haar deuren en wij verzorgen sindsdien met veel plezier diepgaande yogalessen in het hart van Vlissingen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen yoga, meditatie, Yoga Nidra diepteontspanning, yogafilosofie en bijscholingen. U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op en wij doen ons best om al uw vragen te beantwoorden. Inmiddels volgen mensen uit heel Walcheren, Zeeland en Nederland lessen, workshops en bijscholingen (erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland) bij ons.

Als retraitecenter voelen wij ons diep verbonden aan de yogatraditie van de Bihar School of Yoga, een universiteit voor yogische wetenschappen en yogaashram in India. Deze yogastijl verbindt op een unieke manier de klassieke yogatechnieken met de kennis uit de moderne wetenschap tot een methodisch goed opgebouwd leersysteem.

Hiernaast bieden wij volgende yogastijlen aan: Hatha Yoga, Raja Yoga, Yin Yoga, Ashtanga Yoga, Power Yoga/Runners Yoga, Yoga Nidra en daarnaast yogafilosofie en meditatie. Ook hoort een winkel bij Yoga Sadhana waarin wij yogaproducten zoals matten, meditatiekussens, mala’s, yogaboeken etc. verkopen.

Yoga Sadhana beschikt over een heerlijke ruimte met vloerverwarming, karakteristieke elementen en uitzicht op een groene tuin. WELKOM!

Nieuws gerelateerd aan Yoga Sadhana

Openingstijden

maandag9:00 - 22:00
dinsdag9:00 - 22:00
woensdag10:00 - 22:00
donderdag9:00 - 21:00
vrijdag9:00 - 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Sint Jacobsstraat 8
4381 EL Vlissingen
Telefoon:
06-22653930
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters