Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
A.A. Automobielrestauratie

A.A. Automobielrestauratie is dé specialist als het gaat om onderhoud, APK-keuringen, reparaties, (deel)restauraties en het leveren van hoogwaardige onderdelen voor uw geliefde klassieke auto. Wij begrijpen als geen ander de passie die u heeft voor uw klassieker en zetten ons in om deze prachtige voertuigen in topconditie te houden.

Met een schat aan ervaring en expertise in klassieke autorestauratie, staan wij garant voor vakmanschap en zorgvuldigheid. Ons team van ervaren monteurs en restaurateurs is toegewijd aan het behoud van de oorspronkelijke schoonheid en prestaties van uw klassieke auto. Of het nu gaat om een grondige restauratie van een oldtimer of simpelweg het uitvoeren van de jaarlijkse APK-keuring, bij A.A. Automobielrestauratie bent u aan het juiste adres.

Diensten

Onze diensten omvatten het volledige spectrum van klassieke autozorg. Van het opsporen en verhelpen van technische problemen tot het zorgvuldig restaureren van originele details, onze toegewijde vakmensen leveren topkwaliteit werk. Bovendien beschikken we over een uitgebreid assortiment van klassieke auto-onderdelen, zodat u altijd kunt rekenen op de juiste componenten voor uw restauratieproject.

Onze passie voor klassieke auto’s komt tot uiting in alles wat we doen. Wij begrijpen dat uw klassieker meer is dan slechts een auto; het is een stukje geschiedenis op wielen. Daarom streven we ernaar om uw klassieke auto in optimale staat te houden, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten. Bij A.A. Automobielrestauratie bent u verzekerd van de beste zorg voor uw kostbare bezit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw klassieke auto kunnen betekenen.

Nieuws gerelateerd aan A.A. Automobielrestauratie

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Distributieweg 25
4387 PL Vlissingen
Telefoon:
06-23340557
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters