Scroll Top
AddVision Projectontwikkeling

Na een decennium van intensieve betrokkenheid bij talloze projecten en opdrachtgevers, is de tijd rijp voor een boeiende nieuwe etappe en een frisse koers. AddVision is vastbesloten om naast de huidige lopende opdrachten haar focus te verleggen naar een veelbelovende toekomst, gericht op projectontwikkeling, projectmanagement en projectondersteuning, met een bijzondere nadruk op specifieke thema’s. Deze thema’s zijn de pijlers waarop AddVision haar expertise en toewijding zal richten: ‘Duurzame Samenleving’, ‘Sterke Economie’ en ‘Vitale Regio’.

In deze volgende fase van groei en innovatie zal AddVision haar veelzijdige expertise inzetten om bij te dragen aan de ontwikkeling van een Duurzame Samenleving. We zullen ons inzetten voor projecten en initiatieven die bijdragen aan een milieuvriendelijke en sociale toekomst, waarbij duurzaamheid centraal staat in alles wat we ondernemen.

Economie

Daarnaast zal AddVision actief betrokken zijn bij het stimuleren van een Sterke Economie. We zullen samenwerken met partners en opdrachtgevers om economische groei te bevorderen, nieuwe zakelijke kansen te benutten en de veerkracht van bedrijven te versterken.

Ook zullen we werken aan het creëren van een Vitale Regio. We zetten ons in voor projecten en initiatieven die de levenskwaliteit van de lokale gemeenschappen verbeteren, infrastructuur ontwikkelen en regionale ontwikkeling stimuleren.

Met deze nieuwe koers kijken we ernaar uit om onze passie voor innovatie en duurzaamheid in de praktijk te brengen en bij te dragen aan een toekomst die zowel veelbelovend als welvarend is. We verwelkomen nieuwe partners, opdrachtgevers en uitdagingen die ons helpen deze doelen te verwezenlijken en streven ernaar om de komende tien jaar nog meer impact te maken in de wereld van projectontwikkeling en -management. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Nieuws gerelateerd aan AddVision Projectontwikkeling

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edisonweg 41 A7
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
0118-794569
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters