Scroll Top
Aerssens & Partners Makelaars

Bent u op zoek naar een actieve makelaar in de prachtige provincie Zeeland? Wij staan te popelen om u te helpen en komen met plezier geheel vrijblijvend naar u toe, of u kunt gezellig bij ons op kantoor langskomen. U bent bij ons van harte welkom.

Ons makelaarskantoor onderscheidt zich als jong en dynamisch. We zijn doordrenkt van enthousiasme en hebben een brede expertise opgebouwd op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties. We staan klaar om u te ondersteunen in elke fase van uw vastgoedtraject.

In de wereld van de woningmakelaardij begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw droomhuis te vinden. Of u nu op zoek bent naar een knusse starterwoning, een ruim gezinsverblijf, een luxe villa of een charmante boerderij, onze makelaars hebben de lokale kennis en contacten om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning.

Voor Ondernemers

Bent u een ondernemer op zoek naar de perfecte bedrijfslocatie? Onze expertise in bedrijfshuisvesting omvat alles, van kantoorruimtes en industriële panden tot winkelruimtes. We begrijpen dat de juiste locatie cruciaal is voor het succes van uw bedrijf, en we zullen u helpen de perfecte plek te vinden.

Bij het bepalen van de waarde van uw vastgoed is een deskundige taxatie van essentieel belang. Onze gecertificeerde taxateurs staan paraat om uw eigendommen op een nauwkeurige en objectieve manier te beoordelen.

Kortom, ons makelaarskantoor in Zeeland biedt een allesomvattende vastgoedservice. Of u nu koopt, verkoopt, huurt of verhuurt, we zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien ernaar uit om met u samen te werken.

Nieuws gerelateerd aan Aerssens & Partners Makelaars

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Boulevard Bankert 158
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-413920
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters