Scroll Top
Anna van Chiel

Anna van Chiel is een hotel & brasserie in het hartje van Vlissingen! U zit hier slechts een paar 100 meter van het strand. Alles ligt voor u binnen handbereik.

Vlissingen, stad aan zee! Geniet van de bruisende branding, het strand, de boulevard waar u de zeeschepen praktisch kunt aanraken, maar natuurlijk ook van de oude binnenstad, rijke geschiedenis en gastvrije Vlissingers. Ontdek de vele gezichten die Vlissingen te bieden heeft. Het karaktervolle en bruisende Vlissingen hebben wij ook als uitgangspunt genomen voor Anna.

In onze brasserie serveren wij eerlijk en heerlijk eten en drinken. Hier kunt u ultiem ontspannen en genieten terwijl u in de watten wordt gelegd in de gezelligste huiskamer van de binnenstad.

Onze hotelkamers zijn ruim, licht, luxe en van alle gemakken voorzien. Alles is met de grootste zorg voor u uitgezocht. Omdat u midden in de stad zit en overal zo bent, is ons Hotel de perfecte plek om ons mooie Walcheren te ontdekken!

WIE IS ANNA VAN CHIEL

Anna was de grote liefde van Michiel de Ruyter. Dankzij haar inzet kon hij uitgroeien tot onze grote zeeheld. Zij verzorgde de proviand voor de 500 personen aan boord van zijn schip De Zeven Provinciën. Bovendien hield zij toezicht op zijn financiën. Anna wachtte in Vlissingen langs het strand met smart op de thuiskomst van haar Chiel. Schreef zijn naam in het zand en keek hoe de golven die keer op keer weer wegspoelden. Anna de sterke vrouw naast (Mi)Chiel. Wij laten die liefde tussen Anna en Chiel herleven, hier op de Kleine Markt. Geniet met ons van het leven en de liefde!!

Nieuws gerelateerd aan Anna van Chiel

Openingstijden

maandag8:00 - 22:00
dinsdag8:00 - 22:00
woensdag8:00 - 22:00
donderdag8:00 - 22:00
vrijdag8:00 - 22:00
zaterdag8:00 - 22:00
zondag8:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Kleine Markt 13
4381 EJ Vlissingen
Telefoon:
0118-856105
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters