Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Antiekhal Bellamy

Bij Anthiekhal Bellamy ben je verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd assortiment antieke meubels, kunstwerken, zilverwerk, porselein en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een prachtige antieke kast om je woonkamer te verfraaien, een schilderij om je muur tot leven te brengen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de verhalen achter de antieke stukken, hier is voor ieder wat wils.

Anthiekhal Bellamy, gelegen in het hart van de stad, is al tientallen jaren een begrip voor liefhebbers van antiek. Met zijn rijke geschiedenis en uitnodigende sfeer is het de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar tijdloze schoonheid en elegantie.

Ons Team

Het enthousiaste en deskundige team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van dat ene bijzondere item dat je zoekt. Ze delen graag hun kennis en passie voor antiek, waardoor je niet alleen een prachtig stuk in huis haalt, maar ook een verhaal om te koesteren. Of het nu gaat om een zorgvuldig bewerkte antieke spiegel, een met de hand geschilderd porseleinen servies, of een antieke klok met een rijke geschiedenis, de experts bij Anthiekhal Bellamy kunnen je alles vertellen over de oorsprong en het vakmanschap achter elk stuk.

Bovendien organiseert Anthiekhal Bellamy regelmatig evenementen en tentoonstellingen om de liefde voor antiek te delen met de gemeenschap. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief accent, een bezoek aan Anthiekhal Bellamy is een unieke en inspirerende ervaring. Kom langs en laat je betoveren door de tijdloze pracht van antiek!

Nieuws gerelateerd aan Antiekhal Bellamy

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bellamypark 15
4381 CG Vlissingen
Telefoon:
0118-414367
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters