Scroll Top
AOC

AOC is een groothandel in automaterialen, banden, gereedschappen en werkplaats-inrichting in de breedste zin van het woord. AOC is als het ware het magazijn voor garagebedrijven en autodealers en op die manier een onmisbare schakel voor de automotivebranche.

Met in totaal 61 mensen in dienst heeft AOC de kennis en ervaring in huis om haar klanten optimaal van advies te voorzien en een snelle levering van de producten te garanderen. Drie tot vijf maal per dag zijn chauffeurs van AOC op pad om in heel Zeeland via diverse routes producten bij de klant af te leveren. Daarbij geldt als regel ’s morgens voor 10.00 uur besteld, ’s middags voor 13.00 uur afgeleverd.

Technische Kennis

Daarnaast levert AOC de technische kennis bij de realisering van nieuw- of verbouw van garagebedrijven en werkplaatsen als partner voor werkplaatsuitrustingen en de plaatsing ervan. AOC wordt hierdoor vaak al bij het maken van de bouwtekening ingeroepen zodat er optimaal van de technische knowhow gebruik gemaakt kan worden.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de technologie bij nieuwe auto’s, verzorgt AOC diverse cursussen voor monteurs. In de vestigingen in Vlissingen en Goes beschikt AOC over een leslokaal en staan leraren klaar om de nodige bijscholing te leveren in zowel de theorie als de praktijk.

Nieuws gerelateerd aan AOC

Openingstijden

maandag8:00 - 17:30
dinsdag8:00 - 17:30
woensdag8:00 - 17:30
donderdag8:00 - 17:30
vrijdag8:00 - 17:30
zaterdag8:00 - 12:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Industrieweg 35
4382 NA Vlissingen
Telefoon:
0118-418230
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters