Scroll Top
Atlas Professionals

Als kwaliteit en betrouwbaarheid de kern vormen van uw bedrijfsvoering, dan is Atlas Professionals de onmisbare partner die u in staat stelt hooggekwalificeerd personeel te verwerven en te behouden. Onze expertise ligt in het leveren van op maat gemaakte, uitgebreide HR-pakketten, zodat u zich onbezorgd kunt richten op het succesvol uitvoeren van uw projecten.

Overal te wereld

Hooggeschoolde professionals zijn schaars en daarom heeft Atlas een wereldwijd netwerk van kantoren opgezet, dat zich uitstrekt van Rusland tot Brazilië en van Noorwegen tot Singapore. Dit mondiale bereik stelt ons in staat om wereldwijd te speuren naar de meest getalenteerde vakmensen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze talrijke klanten. Onze professionals representeren de crème de la crème en we koesteren hen, moedigen hen actief aan en stimuleren hun ontwikkeling op het hoogste niveau. Ze kunnen altijd rekenen op voortdurende begeleiding, training en opleiding door ons hooggekwalificeerde Atlas-team, dat kan bogen op jarenlange brede ervaring in de sector.

Uw onderneming

Wij begrijpen dat uw onderneming haar voorsprong behoudt door te investeren in menselijk kapitaal. Daarom bieden wij niet alleen het juiste personeel aan, maar ook een proactieve aanpak die gericht is op duurzaam succes. Onze filosofie is gebaseerd op het principe dat kwaliteit en betrouwbaarheid de hoekstenen vormen van een welvarende onderneming, en daarom streven wij er onvermoeibaar naar om deze waarden in al onze diensten te belichamen. Met Atlas Professionals aan uw zijde, kunt u met het volste vertrouwen de toekomst tegemoet treden, wetende dat uw personeelsbehoeften in ervaren handen zijn en dat kwaliteit altijd voorop staat. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Nieuws gerelateerd aan Atlas Professionals

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
023-5560420
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters