Scroll Top
Auto-clean Zeeland

Auto-Clean Zeeland is een toonaangevend autopoetsbedrijf met geavanceerde diensten en een sterke nadruk op kwaliteit en efficiëntie. Al sinds 1989 zijn wij actief in de branche en hebben sindsdien een loyale klantenkring opgebouwd. Onze reputatie voor uitmuntend vakmanschap groeit gestaag.

Onze expertise omvat een scala aan optische onderhoudsdiensten voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Of het nu gaat om carcleaning om uw voertuig weer te laten stralen, lakverzegeling om de glans te behouden, spotrepair voor kleine herstellingen of uitdeuken zonder spuiten om deuken te verwijderen zonder de lak te beschadigen, Auto-Clean Zeeland heeft de juiste oplossingen voor uw auto.

Een nieuw Eeuw

In 2000 hebben we onze capaciteit uitgebreid en verhuisden we naar een ruim bedrijfspand aan de Mercuriusweg 13. Hier hebben we een ultramoderne werkplaats, bemand door een team van 10 deskundige medewerkers. Elk jaar behandelen we met trots ongeveer 5000 voertuigen, wat getuigt van onze groeiende populariteit en succes.

Bij Auto-Clean Zeeland gaan we verder dan alleen auto’s schoonmaken. We streven naar perfectie in elk detail, zodat uw voertuig in topconditie blijft en u er langdurig van kunt genieten. Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid is de drijvende kracht achter ons succesverhaal, en we kijken uit naar de toekomst om nog meer klanten te bedienen en hun auto’s te laten stralen.

Nieuws gerelateerd aan Auto-clean Zeeland

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mercuriusweg 13
4382 NC Vlissingen
Telefoon:
0118-410793
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters